Voorwaarden

Voor een groep van boven de 6 personen moeten meerdere tijdsloten worden gereserveerd. Of je nu met 3,4 of 5 personen komt per team is voor ons niet belangrijk om vooraf te weten.  

Algemene voorwaarden - reserveren

 Annuleren is kosteloos tot 48 uur voor de afspraak. Bij een annulering binnen 48 uur voor de afspraak, wordt €20 in rekening gebracht. Bij het niet komen opdagen -zonder annulering- zijn wij genoodzaakt om €50 (per gereserveerde tijdslot) in rekening te brengen.
Na het reserveren van een tijd/datum krijg je een bevestiging per e-mail. Het is mogelijk dat deze mail in je SPAM terecht komt. Heb je geen bevestigings-mail ontvangen, dan is de reservering niet doorgekomen.
Aanvraag voor annulering van je afspraak kan alleen via de mail.

Spelregels

Minimaal 3 en maximaal 6 personen per spel/uur. (i.v.m. brandveiligheidsvoorschriften kunnen hierbij geen uitzonderingen worden gemaakt).
Het spel komt het beste tot haar recht met een team van 4 personen.
Minimum leeftijd: 14 jaar (bij twijfel wordt er naar ID gevraagd)
Mensen die onder invloed zijn van drank/drugs kan toegang worden geweigerd en worden alsnog de annuleringskosten in rekening gebracht.
Toegang tot deze activiteit is geheel op eigen risico.

Kamers/locatie

We hebben 2 kamer. Er kunnen maximaal 6 personen per uur deelnemen aan de family room en 6 personen aan Cafe de Koers. Kom je met een grotere groep dan moeten de teams worden opgesplitst. De wachtende teams hoeven zich zeker niet te vervelen!
Zij kunnen iets drinken aan de bar of een ander spel spelen.
Voor een groep van boven de 6 personen moeten meerdere tijdsloten worden gereserveerd.
Of je nu met 3,4 of 5 personen komt per team is voor ons niet belangrijk om vooraf te weten.

Tot slot, betalen en parkeren

Betaling van de activiteit en overige kosten (drankjes etc.) gebeuren op locatie. Dit kan zowel contant als met de pin. Parkeren kan voor de deur of 50 mtr verderop naast de kerk.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!